Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Go Global Awards 2022: Міжнародна нагорода для експортоорієнтованих компаній

16 Вересня 2022 12:03

Go Global Awards 2022: Міжнародна нагорода для експортоорієнтованих компаній

Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес, Український кластерний альянс й Асоціація менеджмент-консультантів CMC-Ukraine запрошують українських експортерів подати заявку на участь у міжнародній премії «Go Global Awards 2022», яку організовує The International Trade Council’s та Estonian Business and Innovation Agency.

Фундатори премії планують відзначити міжнародною нагородою експортоорієнтовані компанії зі всього світу, які, попри складні часи, продовжують розвивати економіку своєї країни завдяки технологіям та інноваційним підходам ведення бізнесу.

Журі премії відбере фіналістів Global Awards 2022, які будуть запрошені до урочистої частини заходу, що відбудеться з 19 до 21 жовтня 2022 року у м. Таллінн (Естонія).

Захід об'єднає сотні керівників найінноваційніших виробників, переробників та експортерів, а також представників державних органів, торговельних асоціацій, компаній венчурного капіталу та фінансових установ зі всього світу. Програма заходу також буде спрямована на створення спільноти виробників, експортерів і постачальників пов’язаних послуг для підтримки одне одного, обміну ідеями, створення партнерських відносин і розвитку наявних знань та зв’язків.

Переможці отримають не лише міжнародне визнання, а й доступ до унікальних міжнародних платформ через розгалужену мережу Ради з міжнародної торгівлі, що охоплює понад 176 країн і понад 418 професійних організацій у всьому світі.

Категорії та номінації премії Go Global Awards 2022

Галузеві нагороди для компаній із таких категорій: передове виробництво, аерокосмічна та/або оборона промисловість, сільське господарство, штучний інтелект, автомобільні технології, біотехнології, блокчейн, будівництво, креативні індустрії, електронна комерція, освітні технології та послуги, електроніка, енергетика та/або енергетичні технології, інженерія, мода, фінанси, фінансові технології, харчова промисловість, вантажоперевезення та логістика, HealthTech, інформаційні технології (апаратне забезпечення), інформаційні технології (програмне забезпечення), інфраструктура, юридичні послуги, виробництво, морські послуги, маркетинг, PR, MedTech, Mining, упакування, фармацевтика, PropertyTech, перероблення та повторне використання, роздрібна торгівля, робототехніка, послуги, управління ланцюгом постачання, фінансування торгівлі, подорожі та готельний бізнес, венчурний капітал.

Спеціальні регіональні премії

Окрім галузевих нагород, підприємства також можуть подати заявку на будь-яку з наступних нагород:

  • Нагорода «Експортер року»: присуджують компанії, підхід якої до міжнародної експансії поєднується зі здатністю виявляти та використовувати можливості на міжнародному ринку, надихаючи інших на досягнення більших експортних успіхів.
  • Нагорода для експортерів-початківців: присуджують компанії, яка є новачком в інтернаціоналізації бізнесу, та експортна діяльність якої стала значним джерелом доходу за останні 12–18 місяців.
  • Нагорода E«xport Innovation Award»: присуджують компанії, яка має креативні ідеї в певній галузі та інвестує в новації через освіту, партнерство, фінансування, технології тощо, щоб вивести та популяризувати концепцію на ринку.
  • Нагорода «Легенда»: присуджують організації, визнаній спадщиною (історією) лідером галузі, що зробила стрибок у переході до вдосконалення та сталого розвитку, зосередившись на стратегічному мисленні як на імперативі та доповнивши його технологічною підтримкою, підтримкою робочої сили тощо.
  • Нагорода «Соціально відповідальний експортер року»: присуджують компанії, експортна стратегія якої фокусується на зміцненні громад, у яких розташована їхня штаб-квартира, і яка активно сприяє вдосконаленню з точки зору соціальної відповідальності (комерційної, екологічної та громадської), що виходить за межі законодавчих вимог до своєї галузі.
  • Генеральний директор року: присуджують власнику або СЕО компанії, який відданий найвищим ідеалам бізнес-лідерства та бездоганно збалансовує щоденні потреби клієнтів, співробітників та інвесторів.
  • Досконалість обслуговування: присуджують компанії, яка визначила шляхи покращення надання послуг шляхом постійного вимірювання результатів, ефективної комунікації на кожному етапі свого процесу, прагнучи підвищити потужність з акцентом на те, які послуги надають та як вони надають.
  • Жінки в бізнесі: нагорода для відзначення окремих жінок, незалежно від їхніх посад, підприємницького чи керівного статусу, за їхні досягнення у створенні, подальшому розвитку чи реалізації можливостей, пов’язаних з експортом, для їхнього бізнесу.

Переваги участі в конкурсі:

  • Створення впізнаваності бренду. Присутність компанії до списку номінантів категорії може підвищити впізнаваність вашого бренду та допомогти у просуванні вашого бізнесу за допомогою місцевого чи національного PR.
  • Відділяє вас від конкурентів. Перемога в Go Global Award не лише вирізнить вас з-поміж конкурентів, а й підвищить авторитет вашої компанії серед акціонерів, партнерів, клієнтів і співробітників. Якщо ви найкращий, найкращі захочуть із вами працювати.
  • Покращує командний дух співробітників. Участь у нагородах — це фантастичний спосіб відзначити роботу ваших співробітників і партнерів. Навіть якщо ви не станете переможцем категорії, проста заява на участь певною мірою дасть вашим співробітникам зрозуміти, що ви дійсно цінуєте їхню роботу, що може значно підвищити впевненість.
  • Створює нові можливості для бізнесу. Участь у конкурсі Go Global Awards відкриває вашій організації двері у світ нових можливостей для бізнесу, адже Go Global Awards — це ще й місце для ділового спілкування та залучення нових партнерств.

Як взяти участь?

Заповніть онлайн-форму заявки. Якщо ваша компанія стане фіналістом премії, вас запросять взяти участь у програмі Go Global Awards, де ви матимете можливість виступити перед суддями, інвесторами та потенційними клієнтами.

Дедлайн подання заявок для українських компаній: до 30 вересня 2022 року.

У межах офіційної програми Go Global Awards 2022 також відбудеться торговельна місія до Естонії, що є продовженням деяких дискусій, які відбулися на Форумі глобального економічного впливу на Україну (21–22 липня 2022 року, Стамбул, Туреччина).

На заході будуть представлені близько 500 організацій з усього світу, а також спеціальна частина організацій з розвитку та підтримки торгівлі з України: ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», національний проєкт Дія.Бізнес, Асоціація менеджмент-консультантів CMC-Ukraine, Український кластерний альянс, Європейська Бізнес Асоціація, Ukrainian Automotive and Mobility Cluster, Канадсько-українська торгова палата, АППАУ та U.S.-UKRAINE BUSINESS COUNCIL.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності