Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Індивідуальні консультації з експорту для МСБ

28 Вересня 2022 12:25

Індивідуальні консультації з експорту для МСБ

На замовлення програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» компанія «Policy and Management Consulting Group – PMCG» розпочинає реалізацію експортного консультування, навчання та наставництва, в рамках якого українським малим та середнім підприємствам пропонують індивідуальні консультації з підвищення ефективності ведення зовнішньоекономічної діяльності. Партнерами реалізації проєкту стануть Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес, Торгового-промислова палата України та низка галузевих асоціацій.

Індивідуальні консультації реалізуються у рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом і урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Для кого?

Для власників, керівників, менеджерів малого та середнього бізнесу України, що перебувають на початкових етапах ведення зовнішньоекономічної діяльності. Підприємства можуть бути не повністю готовими вийти на міжнародні ринки (наприклад, через відсутність онлайн- та офлайн-маркетингу або через відсутність навичок експортного маркетингу тощо).

Учасники проєкту зможуть:

  • Оцінити готовність власного підприємства вести зовнішньоекономічну діяльність та отримати практичні поради і рішення із підвищення такої готовності.
  • Одержати сприяння під час виходу на нові ринки збуту та розвитку експортної діяльності.
  • Втілити аналіз потенційних можливостей на зовнішніх ринках, застосовуючи актуальні світові практики.
  • Здобути дієві рішення у сфері маркетингу, збуту та пошуку партнерів на зовнішніх ринках.
  • Отримати консультації, спрямовані на ухвалення якісних управлінських рішень за оптимальний час на основі національної та світової практики бізнесу.

Умови участі

Подати заявку можуть підприємства з чисельністю персоналу від 5 до 249 співробітників, що зареєстровані та ведуть діяльність на підконтрольній Україні території. Не менше 51% компанії мають належати резидентам України.

Заплановано надати підтримку 50 компаніям малого та середнього підприємництва.

Через обмежену кількість компаній, яким може буде надана консультаційна допомога в рамках проєкту, пріоритет під час відбору буде віддаватися претендентам, що першими заповнили аплікаційну форму.

Як взяти участь?

Дедлайн подачі заявок: 5 жовтня 2022 року.

Довідкова інформація: Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, допомога бізнесу у подоланні криз, підтримка інновацій та стимулювання експорту. Детальніше: https://eu4business.org.ua

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Організатор

Індивідуальні консультації з експорту для МСБ

За підтримки

Індивідуальні консультації з експорту для МСБ

Галузеві партнери

Індивідуальні консультації з експорту для МСБ

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності