Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Export Bootcamp: Start&ReStart: серія освітніх тренінгів з розвитку експорту

22 Серпня 2022 10:45

Export Bootcamp: Start&ReStart: серія освітніх тренінгів з розвитку експорту

Внаслідок війни український бізнес зазнав суттєвих втрат. Наразі велика кількість українських підприємств постала перед питаннями переналаштування та перезапуску виробництва, переорієнтації на нові експортні ринки, пошуку нових ланцюгів постачання задля забезпечення подальшого функціонування бізнесу. ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та національний проєкт Дія.Бізнес у партнерстві з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускають серію безкоштовних освітніх тренінгів Export Bootcamp: Start&ReStart, що орієнтовані на підприємства з секторів:

  • надання послуг;
  • виробництва;
  • меблів.

Програма тренінгів складатиметься з серії 2-денних інтенсивів для кожного з секторів.

Пріоритет при відборі учасників надаватиметься компаніям, які були вимушені релокувати виробництва у зв’язку з війною. Кількість учасників для кожного із 3-х заходів обмежена: 25 осіб з можливістю залучення 2-х представників компанії.

Участь у Export Bootcamp: Start&ReStart допоможе:

  • оцінити готовність компанії та наявних товарів/ послуг до виходу на зовнішні ринки;
  • проаналізувати та обрати потенційні ринки збуту;
  • переглянути продукти/ послуги компанії, адаптувати їх до вимог закордонних ринків та споживачів;
  • знайти покупців та партнерів.

Тренерка програми: Галина Перепелиця, сертифікована консультантка з питань експорту та відповідності продукції вимогам зовнішніх ринків. Має 18-річний досвід консалтингу в міжнародній торгівлі, підтримці компаній у розвитку та налагодженні експортних операцій.

Export Bootcamp: Start&ReStart. Сектор послуг

Перший тренінг Export Bootcamp: Start&ReStart буде присвячений експортній діяльності у сфері надання послуг: дизайн, реклама, PR, інжиніринг, логістика, дистрибуція, аудіо та відео продакшн, телекомунікації, видавничі послуги, освітні послуги тощо.

До участі у заході запрошуються представники компаній МСБ з Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей, а також представники компаній, що релокували виробництва до цих регіонів.

Під час тренінгу учасники дізнаються як:

  • почати або відновити експорт послуг в умовах воєнного часу;
  • створювати або адаптувати послуги, які користуються попитом на обраних ринках;
  • знаходити покупців послуг та налагоджувати процес надання послуг;
  • визначати потенційні ринки збуту;
  • адаптуватися до вимог споживачів.

Також під час тренінгу представники компаній отримають набір інструментів для розвитку експорту послуг, доступ до корисних ресурсів та можливість опрацювати отримані знання під час воркшопів.

Дата тренінгу: 6-7 вересня 2022 року.

Формат: онлайн.

Дедлайн прийому аплікаційних заявок: 30 серпня 2022 року (включно)

Програма заходу:

Інформація про дати та місце проведення наступних тренінгів буде анонсовано згодом. Слідкуйте за оновленнями у розділі «Новини» та на сторінках Дія.Бізнес у соціальних мереж. У разі виникнення додаткових запитань, звертайтесь до відповідального менеджера проєкту Вікторії Коломієць: vkolomiiets@epo.org.ua.

Реєстрація:

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності