Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Грантова програма для участі українських МСП у міжнародних торговельних заходах

08 Серпня 2022 14:04

Грантова програма для участі українських МСП у міжнародних торговельних заходах

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» відкрила грантову програму для участі українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах (торговельні місії, міжнародні виставки, торговельні події, конференції, B2B-зустрічі та інші бізнес-івенти в Україні та за кордоном) та виділить $1 млн на 20 грантів для українських МСП.

Через повномасштабну агресію росії експорт із України значно зменшився з різних причин: порушення ланцюгів поставок, знищення виробничих потужностей низки підприємств, зменшення зацікавленості у співпраці з українським бізнесом через нестабільну ситуацію в країні. Водночас ринки збуту в середині країни скоротилися. Тому Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує зусилля українських експортерів у розвитку збуту на закордонних ринках.

Заповнюйте грантову заявку за посиланням.

Подавайте заявку у три дедлайни:

  1. до 19 серпня 2022 року
  2. до 30 вересня 2022 року
  3. до 25 листопада 2022 року

Будь ласка, надсилай свої запитання щодо процесу подання заявок на Grants@cepukraine.org із зазначенням «RFA-2022-031» у темі електронного листа.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності