Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Львівська ОВА презентувала каталог «Експортний потенціал Львівщини»

13 Липня 2022 14:06

Львівська ОВА презентувала каталог «Експортний потенціал Львівщини»

Попри збройну агресію російської федерації та бар’єри, які виникли для представників бізнесу від зухвалого вторгнення, експортери Львівщини не припинили своєї діяльності та намагаються розширювати географію збуту товарів.

Так, сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської ОВА оновив промоційне видання – «Експортний потенціал Львівщини».

Мета видання – розширення можливостей співпраці для бізнесу Львівщини, налагодження нових міжнародних контактів та ринків збуту.

«Експортний потенціал Львівщини» - це двомовний каталог, на сторінках якого розміщено інформацію про понад 300 експортноорієнтованих підприємств Львівської області з різних галузей промисловості: будівельної, деревообробної, машинобудівної, металообробної, легкої, харчової, поліграфічної, хімічнї, меблевої. Також у нове видання додали сферу послуг.

Каталог «Експортний потенціал Львівщини» сприятиме можливості доступу підприємств Львівщини на зовнішні ринки, оскільки поширюватиметься через дипломатичні представництва України за кордоном, міжнародні інституції, галузеві асоціації та організації, а також під час зустрічей з іноземними делегаціями та потенційними бізнес-партнерами.

Виробники, інформація про яких розміщена у каталозі, вирізняються високоякісною продукцією та затребуваністю на зовнішньому ринку, а підприємства мають достатні виробничі потужності для здійснення безперебійних експортних постачань до країн Європи і світу.

На сторінках презентовано підприємства з ілюстрацією виробництв або продукції, а також подано контактні дані.

Сектор з питань підтримки експорту приймає від експортоорієнтованих компаній Львівської області заявки на розміщення інформації у наступних редакціях каталогу.

Форма для заповнення

профілю про підприємство за посиланням.

Для розміщення інформації у каталозі потрібно заповнити форму (українською та англійською мовами), а також надати фотографії логотипу підприємства та продукції.

Заповнену форму щодо презентації продукції підприємства у каталозі потрібно надіслати на електронну пошту сектору з питань підтримки експорту: exportservice.loda@gmail.com

За більш детальною інформацією звертайтесь до сектору з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації:

Презентаційний ролик про каталог «Експортний потенціал Львівщини»

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності