Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Проєкт ITC запрошує МСБ взяти участь у виставкових заходах

11 Липня 2022 10:06

Проєкт ITC запрошує МСБ взяти участь у виставкових заходах

Проєкт ITC «Сприяння виходу МСП плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості» запрошує малі та середні підприємства, які планують вийти на зовнішні ринки або вже експортують і хотіли б розширити географію збуту, до участі у заходах, запланованих на ІІ півріччя 2022 року.


1. Ознайомлювальний візит переробників та експортерів плодоовочевої, ягідної продукції і горіхів до Великої Британії у першій половині вересня 2022 року.

Програма візиту передбачатиме відвідання виставки «Speciality & Fine Food Fair 2022» у Лондоні 5-6 вересня, В2В-зустрічі з імпортерами та рітейлерами, відвідання роздрібних мереж та спілкування з представниками торгових асоціацій.

Реєстрація за посиланням.

2. Колективний стенд українських виробників свіжих фруктів, овочів та ягід у межах Міжнародної виставки свіжої плодоовочевої продукції «FRUIT ATTRACTION 2022», що 4-6 жовтня проходитиме у Мадриді, Іспанія.

Загальна площа колективного стенду – 52 кв.м.

Проєкт ІТС бере на себе оренду та забудову виставкової площі, вхідні квитки, індивідуальну підготовку до участі у виставці за підтримки консультанта проєкту.

Реєстрація за посиланням.

3. Колективний стенд українських переробників фруктів, овочів і горіхів у межах Міжнародної виставки харчової промисловості «SIAL Paris 2022», що 15-19 жовтня проходитиме у Парижі, Франція.

Загальна площа колективного стенду – 135 кв.м.

Проєкт ІТС бере на себе оренду та забудову виставкової площі, вхідні квитки, індивідуальну підготовку до участі у виставці за підтримки міжнародного консультанта проєкту.

Реєстрація за посиланням.

4. Ознайомлювальна місія переробників та експортерів плодоовочевої, ягідної продукції і горіхів до Швеції у листопаді 2022 року.

Програма візиту передбачатиме В2В-зустрічі з імпортерами та рітейлерами, відвідування роздрібних мереж та спілкування з представниками торговельних асоціацій.

Реєстрація за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності