Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Ініціатива «Made in UA Support Project»

02 Травня 2022 16:03

Ініціатива «Made in UA Support Project»

ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» разом з національним проєктом Дія.Бізнес долучилися до запуску ініціативу з підтримки малого та середнього підприємництва «Made in UA Support Project».

Головна мета проєкту — допомогти малому українському підприємництву під час війни Росії проти України. У межах проєкту 100 українських крафтових виробників, які готові залишатися в країні та шукають шлях для продовження діяльності, зможуть отримати по $1000 на підтримку своїх брендів.

Гроші можуть бути скеровані на будь-які цілі для підтримки виробника: маркетинг, покращення презентації товарів, представлених у магазині, логістику, виробництво тощо.

Також учасники отримають додаткові призи від організаторів та партнерів:

  • «Укрпошта»: 1-й - промокоди на 30 тис. грн; 2-й - промокоди на 20 тис. грн, 3-й - промокоди на 10 тис. грн. Ще 8 проєктів отримають промокоди по 5 тис. грн. Клієнти зможуть використати їх при відправці з відділень «Укрпошта» в будь-яку країну.
  • Дія.Бізнес та Офіс з розвитку підприємництва та експорту: 10 компаній отримають консультації з визначення пріоритетних ринків, а також огляди трендів e-commerce у релевантній ніші обраних ринків (середня вартість вказаних послуг на ринку – $1500).

Дізнатись більше про проєкт можна за посиланням.

Організатори проєкту: Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», АТ «Укрпошта» та ГО «TECHBUREAU». Ініціатива відбувається за підтримки Національного проєкту Дія.Бізнес, який реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Міністерством цифрової трансформації України.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності