Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Офіційне звернення Офісу з розвитку підприємництва та експорту до міжнародної спільноти

09 Березня 2022 17:01

Офіційне звернення Офісу з розвитку підприємництва та експорту до міжнародної спільноти

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» надіслала офіційне звернення до партнерів за кордоном із закликом сприяти бойкотуванню імпорту товарів та послуг з Російської Федерації. Будь-яка співпраця з Російською Федерацією є прямим фінансуванням бойових дій проти мирного населення України.

Даний запит до міжнародної спільноти був надісланий керівництвом Офісу у зв’язку з тим, що Росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну. Своїми діями країна агресор поставила під загрозу цінності та принципи всього цивілізованого світу, розпочавши війну проти незалежної, демократичної та мирної України. Відтоді російські війська вчиняють насильницькі військові злочини проти українського народу прямо в географічному центрі Європи у ХХІ столітті.

Офіс також проінформував міжнародну спільноту про готовність сприяти у налагодженні зв'язків з українськими постачальниками, які готові постачати товари та послуги іноземним партнерам.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності