Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Річний звіт ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»

04 Січня 2022 11:55

Річний звіт ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»

Традиційно підбиваючи підсумки року хочемо зазначити, що 2021 видався роком змін та трансформацій: у травні цього року на базі Офісу з просування експорту було створено Офіс з розвитку підприємництва та експорту — першу державну інституцію з розвитку підприємництва на внутрішньому та зовнішніх ринках, покликану робити український бізнес ще більш потужним.

Амбітним завданням новоствореного Офісу стали розвиток та підтримка українського малого та середнього підприємництва на всіх етапах становлення: від вибору ідеї для бізнесу до виходу на міжнародні ринки.

Також Офіс долучився до реалізації національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес спільно з Міністерством цифрової трансформації України. Відтепер проєкт Дія.Бізнес містить інформацію про розвиток підприємництва як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках.

Ми щиро вдячні Кабінету Міністрів України, Міністерству цифрової трансформації України та Міністерству економіки України за всебічну підтримку у створенні Офісу з розвитку підприємництва та експорту.

Дякуємо партнерам та донорам за довіру та допомогу у реалізації низки потужних ініціатив та проєктів, що вже допомагають мілійонам українців розвивати бізнес всередині держави та виходити на міжнародні ринки.

Також вдячні усім підприємцям України, які користуються послугами, сервісами Офісу та усім, хто був поруч . Пропонуємо ознайомитись з результатами та перемогами роботи команди Офісу за рік за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності