Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Опитування експортерів щодо електронної черги перетину кордону

28 Січня 2022 14:04

Опитування експортерів щодо електронної черги перетину кордону

У першому півріччі 2022 року в Закарпатській області (ПП Ужгород і ПП Чоп (Тиса) мають запрацювати пілотні проєкти електронної черги перетину кордону (е-черги) для вантажних автомобілів.

Тому Інститут економічних досліджень та політичних консультацій разом з партнерами запрошує експортерів відповісти на декілька важливих питань щодо перспектив функціонування е-черги.

Результати опитування представлять Офісу Віцепрем’єр-міністра питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Державній прикордонній службі, Державній митній службі та іншим зацікавленим органам влади.

Анкета: https://cutt.ly/UOr7ICd

Дедлайн заповнення: 4 лютого 2022 року (включно).

Опитування організовано спільно аналітичним центром «Європа без бар'єрів» (Europe without Barriers) та Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій у рамках проєкту «За чесну та прозору митницю», який ІЕД реалізовує за фінансової підтримки ЄС, Міжнародного фонду «Відродження» та Atlas Network.

Аналітичну складову забезпечено у рамках проєкту «Мультикомпонентна громадська підтримка реформ у сфері інтегрованого управління кордонами», який реалізує «Європа без бар'єрів» (Europe without Barriers) у рамках проєкту «Підтримка ЄС у зміцненні інтегрованого управління кордонами в Україні (EU4IBM)», який фінансує Європейський Союз та впроваджує International Centre for Migration Policy Development (ICMPD).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності