Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Програма «Export Academy 2022»: презентація навчальних модулів

17 Грудня 2021 17:03

Програма «Export Academy 2022»: презентація навчальних модулів

У січні 2022 року стартує нова освітня програма для експортерів – «Export Academy 2022» (Програма). Більше про програму можна прочитати тут. До участі у Програмі буде відібрано 20 компаній, які будуть навчатись з тренерською підтримкою та мінімум 80 компаній, що освоюватимуть матеріал самостійно.

Старту Програми передувала тривала підготовка навчальних модулів за участю 19 випускників освітньої програми «Train the Trainers» - експортних консультантів з великим практичним досвідом здійснення експорту, ведення та розвитку бізнесу.

Підготовка до навчальної програми «Export Academy 2022» розпочалася наприкінці вересня 2021 року. Кожен з 19 тренерів обрав для себе тему модулю, у якій він відчував найбільшу експертність.

Всього «Export Academy 2022» складається з 6 модулів. Тож, протягом вересня - грудня 2021 року консультанти за менторством міжнародних експертів з експорту розробляли навчальні матеріали: зміст майбутньої теоретичної частини, методологію та зміст проведення воркшопів, розробляли практичні вправи, тренерувались проводити воркшопи, розробляли домашнє завдання для майбутніх учасників тощо. Супроводжували підготовку ментори з Великої Британії, Естонії та Німечини.

16 грудня 2021 року тренери та іноземні ментори Програми зібрались на фінальному заході, під час якого було презентовано навчальні модулі, проведено тренування з публічних виступів та проведення тренінгів. До фінальної презентації наживо у Києві як тренер-модератор долучилась керівниця Інституту маркетингу (Естонія) Ану-Мал Наарітс.

Захід відбувся у гібридному форматі: онлайн та офлайн. Частина учасників зібралась на заході фізично, а частина доєдналися онлайн за допомогою Zoom-трансляції.

Дізнатись більше про програму «Export Academy 2022» можна за посиланням.


Програма розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма фінансується Державним департаментом США (Development Cooperation Partnership Program, Round Eight), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності