Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Третій модуль програми «Train the Trainers 2.0» завершено

11 Січня 2022 13:06

Третій модуль програми «Train the Trainers 2.0» завершено

Навчання за освітньою програмою для експортних консультантів «Train the Trainers 2.0» продовжується вже четвертий місяць. Наприкінці грудня 2021 року завершився третій модуль Програми, присвячений діджитал-інструментам в експортній діяльності.

Тренером модулю став Артем Данільянц - діджитал-маркетолог з понад 15-річним досвідом у створенні, розробці та просуванні міжнародних вебсервісів, продуктів і технологій, планування та впровадження цифрових сервісів.

Він створював власні інформаційні портали без бюджету, але з сотнями тисяч підписників, розвивав багато компаній від статусу стартапа до великих гравців ринку за допомогою цифрових рішень та інструментів. Артем працював з компаніями з Фінляндії, Росії та Північної Америки. Зараз у нього є власний бізнес з офісами в Естонії, Україні та Росії, він називає себе «прискорювачем зростання» і «серійним» підприємцем, і найбільше любить спостерігати за зростанням і успіхом компанії.

Так, за менторства Артема, у третьому модулі учасники Програми вчились використовувати діджитал-інструменти для просування власних експортних послуг онлайн.

У рамках експортних навичок учасники навчились:

  • аналізувати компанію за допомогою діджитал-інструментів;
  • застосовувати діджитал-продажі та маркетинг для збільшення продажів компаній;
  • використовувати вебаналітику: воронки та канали продажів, тестування, різні діджитал-платформи;
  • аналізувати конкурентів за допомогою веб-аналітики;
  • ознайомились з принципами створення «Сustomer journey map».

У рамках консалтингових навичок учасники навчились:

  • продавати консалтингові послуги за допомогою діджитал-інструментів;
  • освоїли лідогенерацію для продажів консалтингових послуг;
  • створили вебсайти власної експортної агенції\команди;

Нагадаємо що навчання має змагальну складову і за результатами кожного модуля визначається команда-переможець.

Так, найкращою командою третього модуля програми «Train the Trainers 2.0» стала команда №6 з Львівщини. За перемогу у модулі учасники команди отримали примірники книги «Цифровий брендинг. Повне покрокове керівництво зі стратегії, тактики, інструментів та вимірювань» та яблучні чіпси від смачних партнерів «Newtones Apple Chips».

Вітаємо команду зі Львова з перемогою!

І наостанок ділимось фідбеком учасників Програми про третій модуль:

«Така інформація про цифровий маркетинг та використання інструментів, з одного боку, дуже корисна та дуже цікава, а з іншого — потрібно набагато більше часу, щоб навчитися цьому, щоб стати фахівцем. Тому моє рішення на майбутнє - вчитися на більш високому рівні», - Ігор Кузів, команда Львівського регіону

«Перш за все, на початку навчання, я думала, що мій мозок закипить від великої кількості нової інформації. Артем чітко подав інформацію, намагаючись не перевантажувати нас і пояснювати прикладами. Круто! Це було важко. Потроху всі знання почали впорядковуватися. Ми поділилися між командою домашнім завданням. Мені поставили завдання - створити цільову сторінку. І зрештою я зрозуміла, скільки вебаналітики він потребує та використовує. Дуже корисно для нових знань. Miro, Tilda і Google Trends – це інструменти, якими я буду користуватися надалі. Дякуємо команді, організаторам та Артему!», - Юлія Олімпійюк, команда Волинського регіону.

«Поки що це був найбільш захоплюючий, корисний і практичний модуль. Наші результати зацікавили компанії-замовників. Приємно усвідомлювати, як від модуля до модуля «складаються пазли». Також можу відзначити чудову атмосферу в команді», - Олена Поперечна, команда Житомирського та Вінницького регіонів.


Програма розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма фінансується Державним департаментом США (Development Cooperation Partnership Program, Round Eight), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Результати навчання у модулі № 1 можна знайти за цим посиланням.

Результати навчання у модулі № 2 можна знайти за цим посиланням.

Детальніше ознайомитись з Програмою можна за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності