Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Щотижневі онлайн-тренінги «Експертний діалог: Розвиток кластерів в Україні»

26 Січня 2022 15:59

Щотижневі онлайн-тренінги «Експертний діалог: Розвиток кластерів в Україні»

У лютому 2022 року програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» розпочинає серію з шести відкритих щотижневих онлайн-тренінгів «Експертний діалог: Розвиток кластерів в Україні». Запрошують до участі представників:

  • економічних кластерів;
  • бізнес-об’єднань;
  • територіальних громад;
  • підприємств, які розглядають можливість доєднатися або утворити кластерне об’єднання.

На тренінгах міжнародні експерти з Німеччини, Румунії, Грузії, Іспанії, Австрії, Швейцарії, Данії (доктори наук та практики) допоможуть розібратися у питаннях:

  • Які ж основні важелі, що підтримують успішний розвиток кластерів?
  • Які з факторів успіху можна використовувати в українській інноваційній екосистемі?

Кожна подія буде зосереджена на одному важливому аспекті розвитку кластера та міститиме приклади найкращих практик кластерів з країн-членів Євросоюзу. Під час заходів також обговорюватиметься, наскільки такі кращі практики можуть бути перенесені в українську інноваційну систему та які базові умови необхідні для забезпечення достатнього впливу на конкурентоспроможність місцевої малої та середньої промисловості.

Тренінг № 1.

Міжнародне експертне обговорення: як кластер підвищує конкурентоспроможність бізнесу відбудеться 03 лютого 2022 року з 10:00 до 13:00 (за київським часом) на онлайновій міжнародній експертній платформі - Сooperation Platform.

Програма заходу – https://bit.ly/33GpYnh

Участь безкштовна.

Реєстрація

Для реєстрації на захід, необхідно заповнити excel-форму https://bit.ly/3GZPdiz та надіслати до 30 січня 2022 року (включно) на пошту: eu4business.ukraine@giz.de з темою «Реєстрація на тренінги для кластерів». У відповідь ви отримаєте підтвердження та гіперпосилання на платформу.

Серія тренінгів організована Західним регіональним офісом німецької урядової компанії GIZ в межах програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Мета проєкту – створити кращі умови для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримки інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності