Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Перший український онлайн-курс з ощадливого виробництва для меблевої галузі

13 Січня 2022 18:04

Перший український онлайн-курс з ощадливого виробництва  для меблевої галузі

Центр ресурсоефективного та чистого виробництва за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробив курс про методи управління компанією, щоб забезпечити конкурентність продукції без великих капіталовкладень.

Цей онлайн-курс сфокусований на ощадливому виробництві саме у меблевому секторі та враховує різницю між компаніями у сегменті меблів на замовлення та в сегменті меблів серійного виробництва. Насамперед курс буде корисним для представників малих та середніх меблевих підприємств України.

Цільова аудиторія: представники підприємств меблевої галузі, зокрема власники, керівники, технологи, інженери, енергетики, менеджери та консультанти зі сталого розвитку чи ощадливого виробництва та інші фахівці меблевих підприємств

Завдяки онлайн-курсу учасник отримає:

  • Інструменти ощадливого виробництва
  • Розуміння особливостей впровадження методології 5S
  • План впровадження lean та 6σ
  • Розроблену індивідуальну карту потоку створення цінності на виробництві
  • Практичні кейси застосування lean на меблевому виробництві

Щонайменше 150 учасників зі 100 підприємств меблевої галузі отримають практичні знання з презентаціями, завданнями, тестами, інтерактивними сесіями та підвищать ресурсоефективність і енергоощадність своєї компанії.

Реєструйся за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності