Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Каталог інвестиційного потенціалу Миколаївщини

14 Січня 2022 15:05

Каталог інвестиційного потенціалу Миколаївщини

Миколаївська обласна державна адміністрація для популяризації інвестиційного потенціалу області та сприяння залученню інвестицій в економіку регіону створила презентаційний каталог «Інвестиційні можливості Миколаївщини».

Буклет містить інформацію щодо інвестиційних можливостей Миколаївської області у розрізі економічного, природно-ресурсного, культурного і туристичного потенціалу.

Миколаївщина – експортоорієнтований регіон півдня України із багатогалузевою промисловістю, розвиненим агропромисловим комплексом, розгалуженою транспортною мережею та потужним портовим господарством. Понад 600 суб’єктів господарської діяльності здійснюють торгівлю із партнерами зі 150 країн світу.

Довіра іноземних інвесторів, транснаціональних корпорацій, їх готовність й надалі інвестувати у розвиток власних виробництв на території Миколаївщини, а також провідні позиції області у загальнонаціональному експорті – все це є свідченням високої конкурентоздатності регіону як в Україні, так і за кордоном.

Красномовним свідоцтвом інвестиційної привабливості області є робота відомих міжнародних компаній в регіоні: американські «PepsiCo» та «Bunge», китайська «Cofco», південнокорейська «Posco», французька «Lactalis», італійсько-німецька «Buzzi/Dyckerhoff», норвезька «Scatec Solar», катарська «QTerminals» тощо.

Миколаївщина завжди відкрита до плідної і взаємовигідної співпраці з вітчизняними та міжнародними партнерами.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності