Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Export Evolution IT: третій модуль «Marketing & Sales» пройдено

21 Грудня 2021 11:51

Export Evolution IT:  третій модуль «Marketing & Sales» пройдено

Export Evolution IT - освітня програма для компаній ІТ-сектору України, яка дозволяє покращити розвиток експорту МСП, поліпшити навички міжнародних продажів та менеджменту міжнародних проєктів, або спрямувати послуги та продукти компанії на експорт, якщо вона тільки робить перші кроки.

Це програма створена для менеджерів з розвитку бізнесу, експортних менеджерів та топ-менеджменту малих та середніх IT-компаній, які вже ведуть свою експортну діяльність та прагнуть досягти успіху, використовуючи підходи системного експорту, а також для тих, хто тільки планує вихід на зовнішні ринки.

Навчання для учасників відбувалося самостійно та з підтримкою досвідчених менторів.

Учасники Програми вже пройшли третій модуль «Marketing & Sales», тренером якого став - Уве Спонхольц, професор інноваційного маркетингу, власник консалтингової агенції з Німеччини та співавтор нової книги Філіпа Котлера «Нuman to Нuman Marketing».

Часи змінилися - більше не існує «споживача» як такого. В сучасному світі, а в ІТ-секторі особливо, будь-хто має доступ до інформації миттєво, і ви не можете створити цінність, а можете лише її сформулювати та запропонувати потенційному клієнту.

Відповідно змінився сучасний маркетинг - фокус перенесено з продукту на «персону» споживача та на управління довірою між людьми, замість управління відносинами з абстрактним «клієнтом».

Тому протягом модулю учасники працювали над формулою ключової компетенції компанії як вихідної точки для побудови стратегії маркетингу для доступу на нові ринки.

Зараз наші учасники:

  • розуміють концепцію Н2Н-маркетингу, застосування дизайн-мислення та сервісно орієнтованої логіки
  • вивчили принципи побудови успішного міжнародного бренду: фокусуються на управлінні довірою як ключовому індикаторі ефективності
  • опанували ефективні інструменти маркетингу і продажів
  • готують комунікаційний план та референси для В2В-маркетингу

А ви знали, чому саме Н2Н-маркетинг найбільш підходить для ІТ-сектору?

Тому що це:

  • Найвищий рівень діджиталізації
  • Потенційні замовники з будь-яких бізнесів
  • ІТ - це знання та компетенції, складні та невимірювані, і відсутність фізичного продукту
  • Маркетинг та продажі в ІТ - це побудова довіри

Під час живої сесії з тренером кожен учасник мав змогу поставити актуальне для його бізнесу питання. А компанії, які навчаються у менторському форматі та вчасно завершили опрацювання даного модулю, отримали персональні поради щодо експортного плану від Уве Спонхольца.

Цікавий та об'ємний матеріал модулю, який на часі для сучасного ІТ-бізнесу, учасники програми оцінили у 4,9 з 5.

Перевірте свою готовність працювати у новій парадигмі маркетингу H2H: https://bit.ly/31VVe0F

Про Програму

Хочете дізнатися більше? Або подати заявку на участь у Програмі? Тоді більше читайте тут.

Export Evolution IT Program розроблена Фондом підтримки реформ в Україні, Інститутом маркетингу (Естонія) та Офісом з розвитку підприємництва та експорту за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності