Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Дайджест запитів на партнерство для експортерів від 15.12.2021

15 Грудня 2021 13:00

Дайджест запитів на партнерство для експортерів від 15.12.2021

Дайджест включає пропозиції для експортерів з найбільшої європейської мережі підприємств Enterprise Europe Network Ukraine, цікаві тендерні можливості в країнах ЄС в рамках Угоди про публічні закупівлі Світової організації торгівлі, а також запити на партнерство від іноземних компаній.

Запрошуємо ознайомитися з можливостями:

Підбірка з Enterprise Europe Network Ukraine

Enterprise Europe Network (EEN) є безкоштовним інструментом, що дозволяє здійснювати пошук партнерів у Європейському Союзі та за його межами. Реєструйте профіль компанії та знаходьте вигідні пропозиції для експорту своєї продукції.

Нові тендерні можливості для представників меблевої промисловості

На сьогоднішній день існує 513 тендерних можливостей в країнах ЄС, пов’язаних з меблевою галуззю. Пропонуємо декілька цікавих оголошень, участь у яких покривається Угодою про публічні закупівлі Світової організації торгівлі:

З 2016 року Україна є державою-учасницею Угоди про публічні закупівлі Світової організації торгівлі, що дає унікальну можливість вітчизняним виробникам скористатися можливостями на ринку тендерів 48 держав світу обсягом понад 17 трильйонів доларів США.

Більше можливостей

Знайти більше запитів від іноземних компаній ви можете у розділі Пошук партнерів. Розділ постійно оновлюється, тож знаходьте цікаві пропозиції та пропонуйте співпрацю закордонним партнерам!

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності