Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Service Export Ukraine: бізнес-моделі в експорті послуг. Другий модуль пройдено!

01 Грудня 2021 13:16

Service Export Ukraine: бізнес-моделі в експорті послуг. Другий модуль пройдено!

Service Export Ukraine - спеціалізована програма з розвитку експортних компетенцій для представників сервісних індустрій: архітектури і дизайну, інжинірингу, поліграфії та видавничої справи, консалтингу, маркетингу та реклами, туризму та готельно-ресторанної справи, креативного сектору, і не тільки.

Тренер модулю - Маркус Джонсон, засновник та СЕО трьох власних компаній і консультант з розвитку експорту, портфоліо якого налічує більше 1000 втілених кейсів з виходу на нові ринки.

Він поділився з учасниками програми експертизою та практичним досвідом стосовно визначення бізнес-моделей, які слід застосовувати в експорті таких нематеріальних продуктів, як послуги, та на чому необхідно робити особливий акцент, щоб знайти нових клієнтів за кордоном.

Тепер учасники вміють:

  • Визначати, чи виконано у них п'ять основних умов для старту експорту;
  • У вірній послідовності знайти відповіді на найважливіші питання сервісного бізнесу під час виходу на новий ринок: Кому? Що? За якою ціною? Як?
  • Обрати або розробити бізнес-модель для експорту своїх сервісів;
  • Сегментувати ринок та створити портрет персони клієнта: хто наш клієнт і чого він очікує;
  • Розробити цінність для клієнта та вірно сформулювати це у своїй пропозиції.

Учасники також засвоїли, якими критеріями відбору слід керуватись у пошуку іноземних партнерів, як монетизувати свою бізнес-модель та як визначити і подолати бар'єри під час входу на новий ринок.

Ознайомитись із деталями Програми можна за посиланням.

Ще можна подати заявку на участь за посиланням.


Програма «Service Export Ukraine» розроблена Інститутом маркетингу (Естонія) у співпраці з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності