Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Презентовано ІТ-платформу «Державний інформаційно-сервісний портал «Торговельний захист України»

29 Листопада 2021 11:14

Презентовано ІТ-платформу «Державний інформаційно-сервісний портал «Торговельний захист України»

Міністерство економіки України презентувало нову ІТ-платформу «Державний інформаційно-сервісний портал «Торговельний захист України». Новий ІТ-портал має стати джерелом інформації з питань торговельних розслідувань для усіх зацікавлених сторін.

Так, учасникам зустрічі, серед яких були представники українських компаній, які зацікавлені у використанні інструментів торговельного захисту, розповіли про процедурні етапи використання нової ІТ-платформи.

Цей програмний продукт призначений для автоматизації процесу проведення торговельних розслідувань/переглядів в Україні та участі у них зацікавлених сторін, спрощення процесу подання та обміну інформацією і матеріалами у рамках торговельних розслідувань, забезпечення публічного доступу до інформації та матеріалів, які стосуються використання інструментів торговельного захисту.

ІТ-платформа розроблена за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» з метою удосконалення роботи у рамках торговельних розслідувань/переглядів (антидемпінгових, антисубсидиційних, спеціальних).

Детальніше про проведення торговельних розслідувань в Україні за посиланням: https://td.me.gov.ua

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності