Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

YouControl та Офіс з розвитку підприємництва та експорту ‒ партнери

24 Листопада 2021 18:04

YouControl та Офіс з розвитку підприємництва та експорту ‒ партнери

YouControl та Офіс з розвитку підприємництва та експорту підписали меморандум про співпрацю.

Мета партнерства ‒ сприяння розвитку прозорого малого і середнього підприємництва в Україні та допомога в реалізації їхніх експортних можливостей.

Офіс з розвитку підприємництва та експорту ‒ це державна установа, що сприяє розвитку та підтримці малого і середнього підприємництва та просуванню експорту українських товарів, робіт та послуг. У сфері експорту Офіс надає підприємцям допомогу в: налагодженні співробітництва з міжнародним бізнесом; промоції українських товарів та послуг за кордоном; розвитку експортних компетенцій українського бізнесу.

YouControl спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту проводитимуть навчання для представників малого й середнього бізнесу (МСБ) на тему сучасних способів пошуку й перевірки замовників та партнерів за допомогою модулю «Аналіз ринків» від YouControl.

Отримані знання та навички допоможуть експортерам ефективніше: шукати клієнтів, партнерів, формувати базу контактів для співпраці; оцінити обсяги ринку і окремих ніш; аналізувати сфери ринку за різними показниками; прогнозувати і будувати стратегічні плани розвитку бізнесу та аналізувати ефективність компаній.

В.о. директора державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» Андрій Ремізов зазначив: «Для Офісу з розвитку підприємництва та експорту співпраця з провідними аналітичними організаціями та сервісами на основі відкритих даних є дуже важливою. Оскільки саме якісні аналітичні дані є базовою основною сервісів та послуг, які надаються Офісом для підприємців, що розвивають бізнес в Україні та експортують свої товари і послуги за кордон».

GR-менеджерка компанії YouControl, Наталія Чорногуб: «Державно-приватна синергія дасть додатковий імпульс для підвищення компетенцій українських підприємців для виходу на зовнішні ринки. Озброївшись сучасними ІТ-інструментами, вітчизняний бізнес отримає нові конкурентні переваги на закордонних ринках».

Підписаний меморандум закріпив бажання сторін проводили спільні аналітичні дослідження; брати участь у заходах з теми відкритих даних, комплаєнсу, перевірки та пошуку нових клієнтів та підрядників.

YouControl та Офіс з розвитку підприємництва та експорту домовилися спільно розвивати експортні компетенції підприємців, шляхом популяризації інструментів відкритих даних.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності