Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Результати першого модулю освітньої програми «Train The Trainers»

05 Листопада 2021 16:15

Результати першого модулю освітньої програми «Train The Trainers»

Закінчився перший модуль Програми «Train The Trainers». За останній місяць команди-учасниці виконали великий обсяг роботи: провели дослідження закордонних ринків для компаній-клієнтів та сформували рекомендації щодо вибору цільового ринку.

Підготовка фінальної роботи супроводжувалась тренерами з Великої Британії та Естонії. Команди навчились створювати профіль країни, отримали методологію за допомогою якої можна вибрати цільовий ринок, дізнались що варто враховувати під час визначення ризиків виходу на обраний ринок, отримали інструменти для досліджень закордонних ринків, джерела інформації та ресурси для визначення потенціалу ринків.

Також учасники разом з експортними навичками прокачали і консалтингові. «Важливим першим кроком налагодження відносин - це розуміння клієнта. Знати його потреби, вміти відповідати його цілям та вести чесну та відкриту дискусію про те, чого хоче від нас наш клієнт», - такі висновки роблять учасники команди з Волинського регіону.

З першого дня команди запустили власні сторінки у соцмережах Фейсбук та Лінкедін для просування консалтингових послуг учасників програми. На додаток кожна команда веде свій щоденник навчання, який сприяє фокусуванню на новій отриманій інформації та допомагає краще засвоїти її. З наступного місяця стартує випуск щомісячного дайджесту «Consultants Digest» з порадами для українських компаній-експортерів від консультантів щодо налагодження експорту.

Нагадаємо, що навчання відбувається з елементами гейміфікації, впродовж кожного модулю, команди набирають бали та за результатами визначають переможця. Команди отримують бали за виконання домашнього завдання з експортних та консалтингових навичок, за ведення комунікації у соціальних мережах, ведення щоденників, а також отримують оцінку від компанії-клієнта.

Незабаром буде оголошена команда-переможець за результатами першого модулю. Як бонус команда-лідер модулю отримує у подарунок бізнес-літературу від організаторів та подарунки від смачних партнерів проекту компанії Newton’s Apple Chips.


Програма розроблена Інститутом Маркетингу Естонії у співпраці з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма фінансується Державним департаментом США (Development Cooperation Partnership Program, Round Eight), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності