Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Розпочато старт активної підготовки до Agritechnica 2022!

28 Жовтня 2021 18:28

Розпочато старт активної підготовки до Agritechnica 2022!

1,700 експонентів з 48 країн вже зареєструвалися для участі у найбільшій у світі виставці сільськогосподарської техніки, AGRITECHNICA, 27 лютого – 5 березня, Ганновер, Німеччина.

У відповідь на виклики епідемії COVID-19 масштабні міжнародні виставки зазнають змін й набувають гібридного формату. Обов’язкові для дотримання експонентами і відвідувачами правила накладають певні обмеження у фізичному просторі, водночас цифрові платформи пропонують безліч додаткових можливостей «до», «під час» і «після виставки».

Щоб отримати актуальну інформацію про AGRITECHNICA з перших рук запрошуємо Вас відвідати стенд DLG на виставці АгроКомплекс, 27-29 жовтня, м. Київ, Броварський пр-т. 15, МВЦ, павільйон 3, Німецький Павільйон, Стенд № 3A253.

Щоб отримати актуальну інформацію щодо правил участі та ефективно підготуватись до AGRITECHNICA 2022 запрошуємо вас на захід Ефективна участь у міжнародних виставках в умовах пандемії.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності