Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Аграрне портфоліо – 2021

28 Жовтня 2021 16:52

Аграрне портфоліо – 2021

У Міністерстві аграрної політики та продовольства України презентували «Аграрне портфоліо – 2021».

Портфоліо, як один із інструментів просування потенціалу агропромислового комплексу в експортному вимірі, стане у нагоді вітчизняним виробникам, які бажають задовольняти потреби зовнішнього ринку, а закордонним партнерам розкриє потенціал вітчизняного агросектору.

На заході було представлено досягнення та можливості українського агросектору на міжнародному рівні та актуалізовано дані за основними експортними позиціями аграрного виробництва країни за 2020 рік.

«Аграрне портфоліо – 2021» дає розгорнуту інформацію за такими напрямами експорту як: зернові, овочі та фрукти, рослинні олії, продукти тваринного походження, рибні продукти, органічна продукція та інші.

Переглянути дослідження можна за посиланням.

«Аграрне портфоліо – 2021» реалізується з ініціативи Міністерства економіки України разом з Міністерством аграрної політики та продовольства України та за активної підтримки Української асоціації бізнесу і торгівлі (UBTA).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності