Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Огляд органічного сектору та експорту органіки України

13 Жовтня 2021 11:37

Огляд органічного сектору та експорту органіки України

Україна входить до складу ТОП-5 країн світу з найбільшим ростом органічних аграрних площ, має найродючіший ґрунт у Європі розміром 467,980 гектарів (органічний та конвенційний) і представляє більше 617 органічних операторів.

У нашій країні виробники органічних продуктів використовують лише натуральні методи та матеріали під час вирощування своєї продукції.

Системи органічного землеробства сприяють сталому розвитку, спрямованому на досягнення виробничих цілей та збереження біологічного різноманіття. І, звичайно, кожен органічний оператор сертифікований відповідно до світових органічних стандартів.

Дізнайтеся більше про органічний експорт України: потужності та потенціал органічного виробництва, основних імпортерів українських органічних харчових продуктів, кількість операторів органічної продукції, основних зацікавлених сторін органічної промисловості України та способи зв’язку з українськими постачальниками в «Огляді органічного сектору та експорту органіки України».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності