Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

23 вересня 2021 року відбудеться Саміт продовольчих систем ООН 2021

22 Вересня 2021 12:04

23 вересня 2021 року відбудеться Саміт продовольчих систем ООН 2021

Під керівництвом Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша у четвер, 23 вересня 2021 року, відбудеться Саміт продовольчих систем ООН.

Захід відбудеться під час Тижня високого рівня Генеральної Асамблеї ООН у рамках Десятиліття дій щодо досягнення Цілей сталого розвитку (ЦУР) до 2030 року.

На саміті буде визначено кроки для досягнення прогресу за всіма 17 цур, кожна з яких з яких залежить від здорових і стійких продовольчих систем.

Саміт ООН з харчових систем стане історичною можливістю дати можливість усім людям використати потужність харчових систем, щоб стимулювати відновлення після пандемії COVID-19 і повернути нас на шлях досягнення всіх 17 цілей сталого розвитку (ЦУР) до 2030 року. Метою Саміту є пошук рішень з трансформації світових продовольчих систем.

Саміт збере разом ключових гравців зі світу науки, бізнесу, політики, охорони здоров'я та академічних кіл, а також фермерів, корінні народи, молодіжні організації, групи споживачів, активістів-екологів та всіх зацікавлених у розвитку продовольчого сектора сторін.

Детальніше про Саміт - https://www.un.org/en/food-systems-summit/summit

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності