Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Local Farmer Fest

14 Вересня 2021 10:17

Local Farmer Fest

18-19 вересня 2021 року у Маріуполі за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID) та Маріупольської міської ради відбудеться «Local Farmer Fest».

60 фермерів Східної України пригощатимуть гостей смаколиками власного виробництва.

На фестивалі можна буде скуштувати та придбати фермерські продукти від виробників з Донецької, Луганської та Запорізької областей.

Участь у фестивалі братимуть виробники сиру, ковбас, меду, солодощів, напоїв, соусів, джемів, морепродуктів.

Впродовж двох днів на відвідувачів чекає цікава розважальна програма.

Для дітей відбудуться майстер-класи з виготовлення воскових свічок.

Фестиваль відбудеться 18 та 19 вересня з 12 до 22 години на проспекті Миру (біля театру).

Захід проводиться з урахуванням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України. Під час фестивалю гості можуть безкоштовно отримати маски, обробити руки антисептиком.

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії «Схід економічних можливостей». Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності