Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Бізнес-виставка «Схід-Експо 2021»

13 Вересня 2021 11:52

Бізнес-виставка «Схід-Експо 2021»

13-14 жовтня 2021 року ПРООН, у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, запрошує мікро-, малі та середні підприємства Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021».

Близько 100 компаній матимуть можливість презентувати свою продукцію на виставкових стендах, зокрема товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, сувенірна продукція, IT-розробки, інженерне обладнання, 3D-принтери тощо.

Виставка відбудеться у приміщенні ТПП України за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33.

Онлайн-виставка представлена на постійній основі у розділі «Онлайн-виставка» на сайті «Схід-Експо» www.east-expo.com.ua та на сайті «Дія.Бізнес» bit.ly/EastExpoOnline, де розміщені профілі понад 150 підприємств.

З метою захисту здоров’я учасників та відвідувачів, організаторами будуть вжиті необхідні заходи для протидії поширенню пандемії COVID-19 під час проведення виставки.

Реєстрація

Реєстрація підприємців для участі у заході «Схід-Експо 2021» можлива за посиланням до 15 вересня.

«Схід-Експо 2021» реалізується у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Донецькою, Запорізькою, Луганською та Херсонською обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України. Захід організовано у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Посольства США в Україні.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності