Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Отримайте бізнес-ін’єкцію з цифровізації разом з MEREZHA.Meteorites

22 Липня 2021 15:15

Отримайте бізнес-ін’єкцію з цифровізації разом з MEREZHA.Meteorites

Перший в Україні формат експрес-конференцій #MEREZHA_Meteorites.

1 хвилина — 1 спікер — 1 ідея.

Усього 10 хвилин – не довше, ніж випити чашку кави за ланчем.

Ознайомтеся зі спікерами конференції та реєструйтеся на подію зараз. Участь безкоштовна https://bit.ly/36ZRQ3r

Цифровізація – нове середовище для бізнесу. Неначе бізнес тисячоліттями будувався в повітрі, а тепер еволюція змушує всіх навчитися жити і в воді. Хтось відчуває себе в цій "воді", як риба, хтось – як цегла. Як не дивно, та для перших, і для других цифровізація може нести багато викликів.

Ми запросили 10 провідних українських експертів, які допомогли сотням українських компаній пройти через трансформацію, поділитися інсайдами інтеграції цифрових рішень вже 27 липня.

Серед них: Андій Колотов (Apple Consulting), Ірина Чернишова (СhangeImpulse), Олександр Юрчак (Асоціація підприємств промислової автоматизації України), Олена Рижкова (Frankl Sense Management), Юрій Качкарда (SKYKILLERS), та інші.

Конференція створена на онлайн-платформі експертних рішень MEREZHA

За підтримки ЄБРР та уряду США в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР (Інші донори: Італія, Корея, Люксембург, Норвегія, Швейцарія, Швеція, Японія, та ТайваньБізнес - Фонд Технічного Співробітництва ЄБРР).

Інформаційний партнер заходу - ДУ "Офіс з розвитку підприємництва та експорту"

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності