Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Вебінар «Авторизований економічний оператор (АЕО) - soundcheck для компанії»

12 Липня 2021 13:35

Вебінар «Авторизований економічний оператор (АЕО) - soundcheck для компанії»

First Chair Lega запрошує менеджерів та юристів компаній, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність на території України та за її межами, приєднатися 15 липня 2021 року о 16:00 до вебінару, під час якого учасники зможуть отримати рекомендації експертів щодо проведення самооцінки для компаній, які планують отримати статус АЕО.

Як відомо, з 2020 року в Україні вітчизняні компанії можуть отримати статус авторизованого економічного оператора (АЕО). Він надає низку переваг та спрощень у питаннях митного оформлення (першочерговий порядок розмитнення, спрощене декларування, загальну фінансову гарантію).

Для отримання такого «кредиту довіри» від митного органу, компанія має пройти перевірку відповідності критеріям АЕО, яка триває 150-180 днів. Для успішного проходження перевірки рекомендуємо компаніям попередньо підготуватися, а саме: провести внутрішню самооцінку відповідності критеріям АЕО під час вебінару. Посилання на подію буде надіслано впродовж 24 годин після підтвердження реєстрації.

Під час заходу Олег Кириєвський - партнер First Chair Legal, співголова митного комітету Європейської бізнес-асоціації разом із Павленко Іриною, адвокатом First Chair Legal, поділяться рекомендаціями щодо проведення такої самооцінки для компаній, які планують отримати статус АЕО.

Участь у заході безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/JVwLN5skaUzHjNYi6

Інформаційний партнер заходу - ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»

Організатори залишають за собою право відмовити у реєстрації на захід

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності