Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

XI Міжнародний семінар з питань спрощення процедур торгівлі та транспорту

27 Травня 2021 10:17

XI Міжнародний семінар з питань спрощення процедур торгівлі та транспорту

З 26 до 28 травня в Одесі проходить XI Міжнародний семінар з питань спрощення процедур торгівлі та транспорту: «Цифрова трансформація мультимодальних перевезень, використовуючи модель даних СЕФАКТ ООН». Захід організовано ЄЕК ООН у співпраці з Українським національним комітетом Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine), асоціації «Укзовніштранс» та за підтримки Уряду України.

Метою заходу є обмін даними при мультимодальних перевезеннях і спрощення процедур у сфері торгівлі, транспорту і логістики, а також удосконалення цифрового транспортного коридору Чорне море - Балтійське море з розширенням у напрямку Республіки Молдова, країн Південного Кавказу та країн чорноморського басейну.

Під час семінару учасники розглядають питання розвитку та застосування на практиці набору стандартів, узгоджених з довідковими моделями даних Центру ООН зі спрощення процедур торгівлі та електронним діловим операціям (СЕФАКТ ООН), мета яких полягає в цифровій трансформації обміну даними та документами при мультимодальних перевезеннях.

Крім того, захід передбачає презентації Генеральних директоратів Єврокомісії з питань добросусідства та розширення (DG NEAR), оподаткування та митного союзу (DG TAXUD) та мобільності і транспорту (DG MOVE).

Серед учасників семінарів – представники секретаріатів регіональних організацій ЄЕК ООН, СЕФАКТ ООН, ІМО, ІКАО, ГУАМ, ОЧЕС, ОСЗ, МКЗТ, МСАТ, CLECAT, МАСПС, ФІАТА, а також представники керівного складу міністерств та відомств України, інших країн та представники ділового співтовариства з Європи та країн Східного партнерства.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності