Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

До уваги експортерів замороженої курятини до Королівства Саудівська Аравія

18 Травня 2021 16:03

До уваги експортерів замороженої курятини до Королівства Саудівська Аравія

Як повідомляє Держпродспоживслужба з посиланням на інформацію Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Королівство Саудівська Аравія, використовуючи механізм нотифікацій СОТ, оприлюднило повідомлення стосовно проєкту Технічного регламенту щодо термінів придатності харчових продуктів (документ G/TBT/N/SAU/1143/Add.1).

Проєкт Технічного регламенту визначає максимальні терміни придатності, допустимі для харчових продуктів, що можуть зіпсуватися при відповідному пакуванні та за певних умов зберігання, а також регламентує вимоги щодо маркування термінів придатності для всіх харчових продуктів.

Так, проєктом Технічного регламенту пропонується, зокрема встановити термін придатності 3 місяці для замороженої курки та її частин. Ознайомитись із зазначеним повідомленням можна за посиланням.

У разі зацікавленості у подачі коментарів до зазначеного повідомлення, пропонуємо звернутись до відділу нотифікацій і обробки запитів Департаменту двосторонніх та багатосторонніх торговельних угод Мінекономіки: ep@me.gov.ua.

З рекомендаціями щодо формату представлення коментарів можна ознайомитись на сайті Мінекономіки у підрозділі «Як можна надати коментарі через відділ нотифікацій і обробки запитів».

Термін подачі коментарів становить 60 днів з дати його оприлюднення.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності