Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

E-Export school: Дізнайтеся секрети успішних продажів за кордон!

27 Лютого 2020 12:09

E-Export school: Дізнайтеся секрети успішних продажів за кордон!

Офіс просування експорту — державна інституція з підтримки українських виробників товарів та послуг на міжнародних ринках, яка допомагає компаніям перейти від разових експортних контрактів до системних довгострокових продажів шляхом розвитку експортних компетенцій українського бізнесу, промоції українських товарів та послуг за кордоном, налагодженні співробітництва та партнерства між українським та закордонним бізнесом.

Про E-Export School

В рамках національного проекту E-Export School від Укрпошти у партнерстві з Офісом з просування експорту та Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України», ми вирушаємо в національний тур 24 містами України!

Метою роботи експортної школи — через серію інтенсив-семінарів, є прагнення допомогти представникам малого і середнього бізнесу вийти на зовнішні ринки шляхом продажу товарів з України за кордон.

Для тих, хто хоче дізнатись секрети успішних продажів за кордон зустрічайте E-Export School у своєму місті! 24 міста — 24 області: починаємо 13 березня у м. Дніпрі.

Щотижня у новому місті. Безкоштовно.

Обирайте своє місто та реєструйтеся за посиланням.

Реєстрація за посиланням.

А чи можливо продавати за кордон?

Можливо, і це підтверджують понад 6000 українських онлайн-продавців з Etsy, загальний асортимент яких складає майже 1 млн товарів. І це тільки статистика з однієї з доступних торгових платформ.

Де можна знайти товари українських виробників?

Amazon, Etsy, eBay, Shopify, Joom — і не тільки. Ук раїнський одяг та текстиль, предмети декору, ювелірні вироби, дерев’яні іграшки, вироби зі скла, товари для тварин, дитячі речі, спортивні аксесуари та багато іншого.

І справді є продажі?

За оцінкою експертів з логістики та фінансових сервісів, вартість товарів проданих кінцевим споживачам за кордон через інструменти інтернет-торгівлі у 2019 році склала більше $350 млн (без урахування вартості доставки).

Розкажете більше?

Розкажемо, і навчимо — використовувати робочі інструменти для запуску продажів за кордон у форматі інтернет-торгівлі, розповімо про юридичні, фінансові, логістичні та маркетингові аспекти для запуску бізнесу, про роботу з клієнтами та оптимізацію операційних завдань.

Все в рамках національного проекту E-Export School від Укрпошти у партнерстві з Офісом з просування експорту та Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Мета роботи експортної школи — через серію інтенсив-семінарів допомогти представникам малого і середнього бізнесу вийти на зовнішні ринки шляхом продажу товарів з України за кордон.

Коли і де? Це безкоштовно?

24 міста — 24 області: починаємо 13 березня у м. Дніпрі, і вирушаємо у великий тур Україною. Щотижня. Безкоштовно.

Тоді обирай місто та реєструйся за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності