Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Торговельний фокус України — 2020 рік

05 Лютого 2020 11:37

Торговельний фокус України — 2020 рік

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Офіс з просування експорту “Торгівельний фокус України — 2020 рік” пропонує експортерам ознайомитись з онлайн-лекціями та інформацією, що розкриває експортні пріоритети України на 2020 рік та окреслює головні засади для досягнення успіху на міжнародних ринках.

Для довідки

Торговий представник України — заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка окреслює основні зміни в Угоді про Зону вільної торгівлі, розвінчує усталені міфи про імпортні квоти ЄС, торкнеться нетарифних обмежень та питань логістики з європейськими партнерами.

Окрема увага приділяється умовам торгівлі з Великою Британією після Brexit, можливостям для українських компаній в рамках Генералізованої системи преференцій США, співпраці з країнами Близького Сходу та Африки — так званому регіону Пан-Євро-Мед, а також перспективам все більшого відкриття китайських ринків, особливо для харчових виробників та аграріїв.

Інформаційна сторінка складається з 11 відео-роликів за участі Тараса Качки. Метою курсу є ознайомлення всіх виробників з дорожньою картою напрямків експорту, роллю Уряду у сприянні розвитку українського експорту та особливостями міжнародної торговельної політики на поточний рік.

Теми спеціального проекту:

Відео 1. Український експортер на мапі світу: чому варто мислити глобально? Відео 2. Складові успіху для українського експортера Відео 3. Європейський Союз — головний торговельний партнер України Відео 4. Розвінчуємо міф про імпортні квоти ЄС: що потрібно знати бізнесу та які плани уряду в переговорах ЄС щодо квот Відео 5. Нетарифні обмеження та готовність українського бізнесу до вимог на ринку ЄС Відео 6. Україна-ЄС: Питання логістики Відео 7: Україна-ЄС: Пріоритети у співпраці щодо вільної торгівлі на 2020. Відео 8. Умови торгівлі з Великою Британією після Brexit Відео 9. Можливості для українських компаній в рамках Генералізованої системи преференцій США Відео 10. Україна — Китай: міжнародна торгівля Відео 11. Співпраця з країнами Близького Сходу та Африки. Пан-Євро-Мед.

Доступ до матеріалів за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності