Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Мінагрополітики затвердило перші накази про внесення агропідприємств до верифікованих переліків експортерів

13 Листопада 2023 16:34

Мінагрополітики затвердило перші накази про внесення агропідприємств до верифікованих переліків експортерів

Під час засідання Координаційної ради з питань логістики в сільському господарстві під головуванням міністра аграрної політики та продовольства Миколи Сольського обговорили питання внесення українських агропідприємців до переліку верифікованих експортерів. Про це повідомляє Мінагрополітики.

За його словами, Мінагрополітики вже затвердило три накази «Про включення до переліку верифікованих суб’єктів агропромислового комплексу, які здійснюють експорт товарів». Загалом зареєстровано 735 підприємств. З текстами наказів і списком верифікованих підприємців можна ознайомитися на сайті міністерства.

Микола Сольський додав, що подача заявок у Державному аграрному реєстрі для внесення агропідприємців до переліку верифікованих експортерів триває.

Перший заступник міністра Тарас Висоцький повідомив, що з 6 листопада 2023 року надійшло вже понад тисячу заявок від аграріїв про внесення до переліку верифікованих експортерів. Всі заявки оперативно розглядають і ухвалюють відповідні рішення.

Ознайомитися з відповідними наказами можна за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності