Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Програма ЄС «Цифрова Європа»: створено національний контактний пункт в Україні

12 Вересня 2023 17:43

Програма ЄС «Цифрова Європа»: створено національний контактний пункт в Україні

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України Офіс з розвитку підприємництва та експорту визначено національним контактним пунктом (НКП) програми Європейського Союзу «Цифрова Європа» (2021–2027).

«Цифрова Європа» — це програма підтримки ЄС, яка забезпечує фінансування проєктів за п’ятьма напрямами: суперкомп’ютер, штучний інтелект, кібербезпека (напрям закритий для держав, які не є членами ЄС), цифрові навички, забезпечення широкого використання цифрових технологій в економіці та суспільстві, метою якої є зміцнення та просування потенціалу Європи в ключових сферах цифрових технологій через всебічне розгортання.

Завдання національного контактного пункту:

  • просувати цифрову політику ЄС
  • здійснювати інформаційно-методичний супровід потенційних заявників програми «Цифрова Європа» протягом усього періоду її дії
  • надавати фахову консультацію в процесі підготовки заявки на конкурс у межах Програми
  • співпрацювати з мережею контактних пунктів у країнах ЄС

Участь у конкурсах Програми можлива для українських суб'єктів господарювання до 2027 року. Більше про можливості програми ЄС «Цифрова Європа» — на порталі Дія.Бізнес.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності