Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Банк «Південний» кредитуватиме експортерів у рамках програми підтримки з ЕКА

01 Вересня 2023 13:57

Банк «Південний» кредитуватиме експортерів у рамках програми підтримки з ЕКА

Банк «Південний» долучився до банків-партнерів ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» (ЕКА) за програмою підтримки експортерів.

Відповідна угода була підписана 3 липня 2023 року, що дасть можливість створити нові продуктові рішення, спрямовані на підтримку бізнесу, орієнтованого на несировинний експорт.

Банк пропонуватиме експортерам кредити на виконання експортних угод зі спрощеними вимогами до застави.

Окрім того, поєднання цієї програми з «Доступними кредитами 5-7-9 %» дозволить експортерам кредитуватися за пільговими процентними ставками.

Подати заявку на отримання доступного кредиту експортер може за посиланням.

Нагадаємо, портфельне страхування кредитів на виконання експортних угод за спрощеними вимогами до забезпечення було запроваджено Міністерством економіки України та ЕКА у співпраці з українськими банками влітку 2022 року. Наразі це найдієвіший інструмент підтримки експортерів в умовах війни.

Кредити на виконання експортних контрактів у рамках портфельного страхування ЕКА вже видають АТ «Ощадбанк», АБ «УКРГАЗБАНК», АТ «Укрексімбанк», АТ «КРЕДОБАНК», АТ КБ «Приватбанк», АТ «ПУМБ» та тепер - АТ АБ «Південний».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності