Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Набір компаній органічного сектору на участь у BIOFACH 2024

25 Серпня 2023 12:12

Набір компаній органічного сектору на участь у BIOFACH 2024

BIOFACH — щорічна міжнародна та найбільша виставка у Європі, що традиційно проходить у Нюрнберзі (Німеччині) та охоплює сферу органічних харчових продуктів, напоїв та непродовольчих товарів.

Офіс з розвитку підприємництва та експорту і національний проєкт Дія.Бізнес запрошують українських експортерів органічної продукції стати учасниками Національного павільйону України на провідній міжнародній виставці органічних продуктів BIOFACH 2024.

До участі в українській експозиції буде відібрано 13 компаній-виробників органічної продукції. Під час заходу учасники мають змогу представити органічні продукти свого виробництва для іноземної аудиторії та обговорити останні події і тенденції органічної галузі з міжнародними колегами. Дедлайн подання заявок: 1 вересня 2023 року (включно).

Більш детальна інформація та реєстрація — за посиланням.

Після проведення детальної перевірки компаній організатори формують short list потенційних учасників та комунікують з ними для підтвердження участі або уточнення даних. За результатами обробленої інформації організатори, враховуючи коментарі представників партнерів-організаторів павільйону, обирають компанії-учасниці, інформують їх щодо підтвердження участі та реєструють в електронній системі виставки.

Національний павільйон України на BIOFACH 2024 організований державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», національним проєктом Дія.Бізнес, під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України, за сприяння громадських спілок «Органічна Україна» та «Органічна ініціатива» та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), та Western NIS Enterprise Fund.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності