Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Набір компаній для участі у технологічній виставці CEATEC 2023

03 Серпня 2023 16:44

Набір компаній для участі у технологічній виставці CEATEC 2023

CEATEC 2023 - найбільша в Японії комплексна щорічна технологічна виставка, яка має на меті реалізувати Society 5.0, об’єднавши все: від електронних компонентів і пристроїв, які утворюють основу IoT, до готових продуктів, пристроїв.

Подія охоплює всі галузі та сектори, у яких представлено інноваційні ідеї, концепції та бізнеси для суспільства майбутнього, що використовують передові технології типу Web 3.0, Metaverse, роботи та штучний інтелект (AI).

Офіс з розвитку підприємництва та експорту і національний проєкт Дія.Бізнес відкривають набір 10 продуктових/сервісних технологічних компаній, які візьмуть участь у межах Національного стенда України у виставці CEATEC 2023, що відбудеться 17-20 жовтня 2023 року в Токіо (Японія).

Дедлайн подання заявок — 13 серпня 2023 року (включно).

Компанії-апліканти для участі у Національному стенді України на CEATEC 2023 мають відповідати обов’язковим критеріям.

Після детального аналізу, наданої компанією інформації, організатори сформують short list потенційних учасників та звʼяжуться з ними задля підтвердження участі та уточнення даних.

Детальна інформація та реєстрація — за посиланням.

Національний стенд України на CEATEC 2023 буде організований Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Міністерства внутрішніх справ Японії. Інформаційні партнери — Львівський ІТ-кластер та Асоціація «IT Ukraine».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності