Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Менторська програма підтримки молодіжних підприємств щодо виходу на іноземні ринки «Export Compass»

11 Липня 2023 17:03

Менторська програма підтримки молодіжних підприємств щодо виходу на іноземні ринки «Export Compass»

Export Compass — це інтенсивна тримісячна менторська програма, що розпочинає свою реалізацію з метою підтримки молодіжних підприємств, які прагнуть розширити свою діяльність за межі України та освоїти міжнародні ринки. Програма реалізується в межах ініціативи USAID «Мріємо та діємо» та пропонує учасникам можливість залучити досягнення визнаних українських та іноземних експертів, отримати необхідні знання та підтримку для успішного виходу на міжнародні ринки.

Для кого?

Критерії відбору учасників до програми:

  • Молодіжні підприємства: молоді підприємців/иць віком від 18 до 35 років, які бажають вийти на зовнішні ринки. Щонайменше 50% засновників/ць бізнесу — віком до 35 років та/або щонайменше 50% керівництва підприємства (або ключового персоналу) — віком до 35 років.
  • Експортно перспективні бізнеси, що мають перспективу, можливості та мотивацію вийти на міжнародні ринки в наступні 3-5 місяців.
  • Бізнес офіційно зареєстрований в Україні (ФОП або юридична особа) і працює відповідно до всіх чинних цивільних та податкових норм, включаючи, але не обмежуючись відповідними місцевими законами та статутами.

Програма зосереджена на розвиток підприємств у сферах ІТ, креативних індустрій, моди, хендмейду та інших секторах, враховуючи потенційні можливості та потреби цих галузей.

Учасники менторської програми зможуть отримати:

  • 30 годин індивідуальної менторської підтримки протягом трьох місяців від українських та іноземних екпертів/ок.
  • Дорожню карту з виходу на іноземні ринки.
  • Розуміння юридичних, бухгалтерських, інших організаційних моментів введення підприємницької діяльності на міжнародних ринках.
  • Обмін досвідом з іншими учасниками/цями програми та нетворкінг під час подій.
  • Експертну підтримку та супровід від менторів/ок та команди Center42.

Як взяти участь?

Тривалість програми: 1 серпня 2023 року — 31 жовтня 2023 року.

Реєстрація

Для участі у першому наборі буде відібрано п’ять найкращих команд. Подача заявок - до 15 липня 2023 року.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Детальніше про програму — за посиланням.

Center42 — це агенція інновацій, що допомагає українським та міжнародним організаціям і компаніям, як ООН, USAID, Amazon, Google, Bayer, IDS, запускати стартап програми (акселератори, конкурси інновацій, хакатони тощо) та робити дослідження у сфері стартапів, інновацій, нових індустрій.

Making Cents International — це динамічне соціальне підприємство, яке вже понад 12 років збільшує економічні можливості в країнах, що розвиваються. Наразі реалізовано понад 130 проєктів у понад 60 країнах світу.

Програма Export Compass втілюється в рамках програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Making Cents International (MCI) та Center42. Інформаційними партнерами програми є Офіс з розвитку підприємництва та експорту та національний проєкт Дія.Бізнес.

Проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст проєкту є відповідальністю MCI та Center42 і необов’язково відображає погляди IREX, USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності