Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Ukraine Rebuilding Task Force: інформаційна онлайн-зустріч

15 Червня 2023 15:44

Ukraine Rebuilding Task Force: інформаційна онлайн-зустріч

27 червня 2023 року о 15:00 відбудеться інформаційна онлайн-зустріч у межах Ukraine Rebuilding Task Force - освітньої програми для підприємців, фахівців, керівників компаній та організацій, які планують створювати або брати участь у міжнародних проєктах з відбудови та реконструкції України.

Спікер події проведе сесію питань-відповідей та надасть актуальну інформацію щодо навчання.

Запрошуємо фахівців з галузей архітектури та містопланування, будівництва, інжинірингу й консалтингу стати частиною міжнародної програми.

Представники малого та середнього бізнесу матимуть унікальну можливість створити власні проєкти або співпрацювати з міжнародними організаціями та компаніями, які братимуть участь у відбудові України.

Участь у програмі дасть можливість здобути знання та практичні навички для інтернаціоналізації проєктів, просування у цифрових медіа, пошуку міжнародного фінансування та партнерів, а також для встановлення ділових зв’язків.

Програма передбачає:

  • Безоплатне онлайн-навчання протягом 8 місяців.
  • Живі сесії з тренерами та зворотний зв’язок.
  • Створення покрокового плану інтернаціоналізації.
  • Участь у секторальних групах під керівництвом закордонного ментора.
  • Сертифікат міжнародного зразка.

50 учасників програми зможуть отримати персональні сесії з ІТ-менторами програми.

Долучайтеся до великого руху відбудови України та станьте частиною спільноти професіоналів й однодумців!

Реєстрація

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Програму «Ukraine Rebuilding Task Force» розроблено Visionest Institute (Естонія) та впроваджено у співпраці з Офісом з розвитку підприємництва та експорту в межах національного проєкту Дія.Бізнес. Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Офісу координатора допомоги Європі та Євразії Державного департаменту США в межах 10-го раунду Програми партнерства з розвитку співпраці (DCP) та Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності