Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Секрети виходу на ринки ЄС: споживчі тренди органічного ринку

14 Червня 2023 10:02

Секрети виходу на ринки ЄС: споживчі тренди органічного ринку

Україна — одна з країн-лідерів у постачанні органічної продукції на ринок ЄС, яка у 2022 році під час повномасштабної війни експортувала 226,4 тисяч тонн продукції до ЄС, Швейцарії, Норвегії, що на 15% більше, ніж у 2021 році.

27 червня 2023 року для зміцнення та розширення експортного потенціалу українських компаній Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» організовують для представників органічного сектору вебінар на тему: «Секрети виходу на ринки ЄС: споживчі тренди органічного ринку».

Під час заходу будуть презентовані результати нового дослідження.

На вебінарі обговорюватимуть:

  • інструмент аналізу обсягів імпорту органічної продукції країнами ЄС
  • дослідження ринку органічної продукції Європи
  • перспективні ринки країн ЄС для експорту органічної продукції

Захід буде цікавим представникам малого та середнього підприємництва, зокрема українським виробникам органічної продукції.

Спікерка заходу — Ольга Гвоздьова, експертка з досліджень зовнішніх ринків, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту.

Дедлайн приймання заявок: до 25 червня 2023 року.

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності