Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Освітня програма «Ukraine Rebuilding Task Force»

07 Червня 2023 14:06

Освітня програма «Ukraine Rebuilding Task Force»

Програма «Ukraine Rebuilding Task Force» створена для підвищення навичок малих та середніх підприємств у доступі до західних ринків та фінансування, у пошуку та побудові співробітництва з міжнародними компаніями, інституціями щодо відбудови України з акцентом на цифровізації та сучасних know-how в розвитку бізнесу.

Як вагомий компонент стійкості, передбачена участь у проєкті для жінок та внутрішньо переміщених осіб, які працюють або працювали у відповідних галузях.

Під час програми кожен учасник створить план інтернаціоналізації власних проєктів та зможе взяти участь у розробці спільного бізнес-плану з партнерами у програмі та закордонним ментором.

Для кого?

Це практична освітня програма для громадян України, внутрішньо переміщених осіб, підприємців, фахівців, керівників компаній та організацій, які планують створювати, або взяти участь в міжнародних проєктах з відбудови та реконструкції України. Участь у програмі можуть взяти представники таких секторів:

  • архітектура та містопланування
  • інжиніринг
  • консалтинг
  • будівельна галузь

Програма передбачає:

  1. Два формати участі: самостійний та з супроводом digital-ментора.

  2. Вісім навчальних модулів за темами:

  • Міжнародний сектор відбудови України та його основні учасники. Аналіз їхніх інтересів та потреб у співпраці в Україні. Вибір спеціалізації.
  • Моделі міжнародного співробітництва (body lease, franchise, licensing, FDI, joint venture, M&A, co-op, agents, platforms, tendering).
  • Розробка стратегій бізнесу відбудови: інтенсивність та стандартизація, управління попитом.
  • Дизайн послуг для міжнародного ринку. Цифровізація. Інновації в послугах відбудови. Створення пілотного концепту.
  • Стратегії ціноутворення. Управління коливаннями попиту. Управління рентабельністю.
  • Надання послуг на міжнародних ринках. Подолання перешкод під час ивходу на ринок. Міжнародне управління якістю послуг.
  • Маркетинг та продаж послуг на міжнародному рівні. Брендування та storytelling. Створення усвідомлення та довіри. Управління ключовими клієнтами.
  • Підготовка виходу на міжнародний ринок. План продажів. План витрат. План грошового потоку. Окупність інвестицій.
  1. Онлайн-сесії питань-відповідей з міжнародними експертами-менторами програми;

  2. Доступ до закритого віртуального тренінгового центру, де проходить навчання учасників, розміщено навчальні відео й матеріали, а також оцінка прогресу;

  3. Нетворкінг для побудови спільноти однодумців, розвитку бізнесу, пошуку нових можливостей та створення партнерств для інтернаціоналізації проєктів;

  4. Секторальна кооперація учасників та створення спільних планів з супроводом зарубіжного ментора;

  5. Можливість працювати з індивідуальним ІТ-ментором, який підтримає вас у процесі діджиталізації

Як взяти участь?

Для участі у програмі необхідно до 22 серпня 2023 року заповнити аплікаційну форму.

Детальніше про програму — за посиланням.

Програму «Ukraine Rebuilding Task Force» розроблено Visionest Institute (Естонія) та впроваджено у співпраці з Офісом з розвитку підприємництва та експорту. Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Офісу координатора допомоги Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду Програми партнерства з розвитку співпраці (DCP) та Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності