Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Інтенсивна навчальна програма «Export Consultants Mastery»

09 Червня 2023 16:11

Інтенсивна навчальна програма «Export Consultants Mastery»

Export Consultants Mastery — це інтенсивна довгострокова навчальна програма для експортних консультантів, що допоможе розвинути та покращити компетенції індивідуальної консалтингової діяльності, а також створити власну компанію.

Професійність тренерів, інтенсивність навчання, кількість виконаних практичних завдань на основі реальних компаній дають змогу прирівнювати програму до ступеня Masters degree в найкращих європейських університетах.

Для кого?

Програма розрахована на осіб, зацікавлених розпочати або розвинути власну професійну консультаційну діяльність у сфері експорту:

  • менеджерів та директорів з експорту, які готові розпочати власну консультаційну діяльність;
  • поточних консультантів з експорту та міжнародної торгівлі або суміжних сфер (бізнес, маркетинг тощо);
  • представників державних установ, регіональних адміністрацій, міських рад, що відповідають за розвиток бізнесу та міжнародної торгівлі;
  • представників центрів підтримки МСБ, торгово-промислових палат, агенцій з розвитку, громадських організацій, у зону відповідальності яких входить підтримка бізнесу та розвиток експортної діяльності.

У межах програми передбачено:

  • 8 місяців навчання, 7 освітніх модулів та інтенсивів за участю міжнародних експертів з Естонії, Великобританії, Німеччини та Фінляндії
  • онлайн-сесії, індивідуальні консультації з менторами та експертами
  • 15+ нових навичок з експорту та консультування
  • потужний нетворкінг тощо.

Крім теоретичних знань, учасники набудуть унікального практичного досвіду роботи з українськими компаніями. Навчання буде проходити в гейміфікованому форматі, що дозволить розвинути практичні навички реального консультаційного досвіду.

Учасники програми, які успішно завершать навчання, отримають сертифікати міжнародного зразка від Visionest Institute (Estonia).

Як взяти участь?

Дізнатись детальніше про програму та подати заявку можна за посиланням.

Дедлайн: 13 липня 2023 року.

Програма Export Consultants Mastery розроблена Visionest Institute (Естонія) Visionest Institute in Ukraine в співпраці з Офісом з розвитку підприємництва та експорту в межах національного проєкту Дія.Бізнес.

Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Офісу координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в межах 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program» U.S. Embassy Kyiv Ukraine та ESTDEV — Estonian Centre for International Development.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності