Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Український національний органічний стенд у Мюнхені

19 Травня 2023 17:04

Український національний органічний стенд у Мюнхені

У Мюнхені завершив роботу Український національний органічний стенд у рамках міжнародної виставки «MunichOrganic», яка тривала 16-17 травня 2023 року. Стенд був організований Міністерством аграрної політики та продовольства України у співпраці з Об'єднання учасників органічного сектору України «Органічна ініціатива» за фінансової підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства». Про це повідомляє Мінагрополітики.

7 українських органічних експортерів взяли участь у виставці.

Серед гостей виставки був поширений «Каталог органічних експортерів України», який створений спільно Офісом з розвитку підприємництва та експорту та об'єднанням «Органічна ініціатива». Видання містить інформацію про понад 90 компаній з України у 12 товарних категоріях.

Українські експортери провели на MunichOrganic низку зустрічей та переговорів з представниками компаній імпортерів, трейдерів з Німеччини та інших країн Європи.

У рамках події було також організовано українську панель - презентація та дискусія щодо експорту органічних продуктів з України.

«Українські експортери обовʼязково мають брати активну участь на таких B2B-подіях, як MunichOrganic. Це додаткова можливість просунутися вперед у пошуку нових партнерів та укладанні угод з уже існуючими. Це прекрасна можливість активної комунікації з понад 200 європейськими імпортерами. Наше обʼєднання буде надалі шукати можливості для підтримки ефективної роботи наших органічних експортерів на таких B2B-подіях», - відзначила координатор об'єднання «Органічна ініціатива» Олена Дейнеко.

Сергій Галашевський, директор ТОВ «Органік стандарт», провів презентацію «Export of organic products from Ukraine» та відповів на питання слухачів щодо теперішньої ситуації з експортом з України.

Під час дискусії виступив експортер українського органічного асортименту пан Амос Рамзауер, директор Agriprotein GmbH, який поділився своїм досвідом органічного експорту з України до і під час повномасштабного вторгнення росії до України, зазначивши, що співпраця з українськими партнерами активно продовжується і буде розвивати й надалі.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності