Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

E-Export: безоплатний вебінарний інтенсив про розвиток бізнесу під час війни

10 Травня 2023 11:16

E-Export: безоплатний вебінарний інтенсив про розвиток бізнесу під час війни

Укрпошта запускає безоплатну програму «E-Export Intensive» для підприємців, які через війну змушені були перезапускати свій бізнес, а також для переселенців та ветеранів, які раніше не мали досвіду ведення бізнесу, але хотіли б розпочати власну справу та здійснити перші продажі на таких платформах, як eBay, Etsy, Amazon, Shopify.

Мета E-Export Intensive — підтримати напрям експорту через торговельні онлайн-платформи, допомогти 1 000 експортерів масштабувати діяльність протягом двох місяців. Програма є частиною E-Export school — вебінарного проєкту для підтримки малого та середнього бізнесу.

18 травня 2023 року відбудеться офіційне відкриття інтенсиву. Під час заходу учасники дізнаються:

  • де шукати підтримку для розвитку власного проєкту
  • як влаштована інтернет-торгівля? Чому не варто її боятися
  • як визначити перспективність ринку
  • де знайти товар, якщо ви не виробник
  • як працює операційна модель

Для кого?

Програма буде корисною для підприємців, які через війну змушені були перезапускати свій бізнес, а також переселенцям та ветеранам, які раніше не мали досвіду ведення бізнесу.

Як долучитися?

Відкриття інтенсиву відбудеться 18 травня 2023 року на окремому заході — зареєструватися можна за посиланням.

У червні та липні 2023 року відбудеться серія практичних вебінарів: під час яких учасники зможуть дізнатися про нюанси роботи з e-commerce та експортом, а також ознайомитися зі стратегіями збільшення продажів за допомогою промоактивностей.

Довідково:

E-Export School — можливість підтримати українських підприємців у процесі освоєння ними міжнародних ринків та на початку шляху в експорті. Укрпошта провела понад 100 заходів у межах цієї ініціативи.

Програма «E-Export Intensive» відбудеться за підтримки Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», компаній «Payoneer» та «Disqover Agency».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності