Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

10 ІТ-компаній презентують Україну на найбільшій tech-події Скандинавії

03 Травня 2023 15:28

10 ІТ-компаній презентують Україну на найбільшій tech-події Скандинавії

3 травня 2023 року у шведському Стокгольмі стартувала найбільша технологічна конференція Нордичного регіону Stockholm Tech Show, на якій Україна вперше представлена Колективним стендом, організованим Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та Open Trade Gate Sweden у співпраці з Асоціацією IT Ukraine.

На заході Україну представлять 10 компаній сектору ІТ: DataMix, Innovations Development Lab, TRIARE SYSTEMS, Geniusee, Webmail Web Production, SoloWay Technologies, LAMPA — Comfy Software Development, Computools, Integrity Vision. Команди презентуватимуть проєкти у напрямах AR/VR, мобільні застосунки, програмне забезпечення та послуги цифрової трансформації бізнесу.

Участь українського бізнесу на Stockholm Tech Show — можливість не лише представити український продукт, перейняти досвід та ознайомитись з ключовими тенденціями ринку, а й заручитися партнерством з іноземним бізнесом.

Більше про організацію Колективного стенда України та профілі учасників на Stockholm Tech Show за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності