Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна стала фіналісткою європейського конкурсу «Emerging Europe Awards 2023» з освітньою програмою «Export Academy 2022»

21 Квітня 2023 17:31

Україна стала фіналісткою європейського конкурсу «Emerging Europe Awards 2023» з освітньою програмою «Export Academy 2022»

Україна ввійшла до short-list премії «Emerging Europe Awards 2023» у номінації «Ініціатива року в економіці, орієнтована на людину» з навчальною програмою «Export Academy 2022».

Пілотна програма «Export Academy 2022» для початківців та досвідчених експортерів стартувала в умовах повномасштабної війни та блекауту.

Попри виклики, якісну освіту отримали понад 300 представників малого та середнього бізнесу з різних секторів економіки.

За словами організаторів, програма прагнула створювати інноваційні підходи, які допомагатимуть бізнесу досягати успіху та підкорювати світ. Українські підприємці гідно оцінили навчання Export Academy 2022, яка тепер змагаєтья за звання кращої ініціативи Європи.

Проголосувати можна до 7 травня 2023 року за посиланням: 12-й пункт, People-first Economy Initiative of the Year, Creating Export Academy.

*Проєкт «Export Academy» розроблено Інститутом маркетингу (Естонія) та Офісом з розвитку підприємництва та експорту (Україна). Проєкт фінансується Державним департаментом США (Development Cooperation Partnership Program, Round Eight) та Естонським центром міжнародного розвитку.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності