Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Офіс з розвитку підприємництва та експорту увійшов до складу Trade Promotion Europe

18 Квітня 2023 14:23

Офіс з розвитку підприємництва та експорту увійшов до складу Trade Promotion Europe

Офіс з розвитку підприємництва та експорту став офіційним афілійованим членом у європейській асоціації з підтримки торгівлі в ЄС — Trade Promotion Europe (TPE). Таку заяву організація розмістила у соціальній мережі Linkedin.

TPE — це європейська неприбуткова асоціація національних і регіональних торговельних й агропродовольчих організацій, метою якої є зміцнення європейської торгівлі шляхом кращої координації та обміну інформацією. Асоціація функціонує з 2018 року.

Ключова місія TPE полягає у збільшенні кількості європейських експортерів МСБ через об’єднання національних організацій зі сприяння торгівлі та представленні їхніх інтересів у європейських установах.

TPE підтримує постійний діалог з установами Європейської комісії та головними політичними і соціально-економічними інституціями Європи з метою спрощення підтримки інтернаціоналізації малого та середнього бізнесу в Європейському Союзі. Вона лобіює інтереси європейських організацій зі сприяння торгівлі у комунікації з європейськими інституціями щодо впровадження політики сприяння торгівлі.

Фактично TPE є фасилітатором поглядів, ідей та занепокоєнь членів асоціації перед відповідними європейськими установами та ключовими стейкхолдерами.

До складу Trade Promotion Europe наразі входять 28 членів з 20 країн: Австрії, Бельгії, Болгарії, Кіпру, Естонії, Франції, Німеччини, Греції, Угорщини, Ірландії, Італії, Литви, Мальти, Нідерландів, Португалії, Словенії, Іспанії, Швейцарії, Великобританії та відтепер України.

Членство у Trade Promotion Europe дозволяє отримувати доступ до унікальних знань щодо підтримки інтернаціоналізації європейського бізнесу (дослідження, опитування), нетворкінгу, обміну досвідом світових організацій з підтримки торгівлі в ЄС та бути в курсі ухвалення стратегічних рішень і питань, пов’язаних з впровадженням європейської політики, що впливають на сприяння торгівлі.

Довідка: Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» створена за прикладом світових організацій з підтримки торгівлі (Trade Promotion Office). Метою її діяльності є сприяння розвитку малого і середнього підприємництва, розбудова екосистеми підприємництва та промоція українських товарів та послуг на внутрішньому та зовнішніх ринках. З 2021 року Офіс спільно з Мінцифрою реалізовує національний проєкт з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності