Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Українські виробники експортуватимуть перероблені яєчні продукти до ПАР

22 Березня 2023 15:57

Українські виробники експортуватимуть перероблені яєчні продукти до ПАР

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та департамент сільського господарства зі здоров’я тварин Міністерства сільського господарства, лісництва та рибальства Південно-Африканської Республіки погодили форму ветеринарного сертифіката здоров’я на експорт перероблених яєчних продуктів з України до Південно-Африканської Республіки. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

Це дасть змогу українським виробникам експортувати з України до Південно-Африканської Республіки перероблені яєчні продукти. Зазначену форму ветеринарного сертифіката здоров’я опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», підрозділ «Сертифікати на експорт за України».

Наразі погоджено форми двосторонніх міжнародних сертифікатів між компетентними органами України і країн Європейського Союзу, Азербайджану, Гонконгу, Катару, Республіки Корея, Марокко, Молдови, ОАЕ, Північної Македонії, ПАР, КСА, Сербії, Сінгапуру, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Чорногорії, що дає право експортувати зазначений товар до цих країн.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності