Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

ЕКА з партнерами у січні підтримали виконання двох експортних угод на 25,7 млн грн

10 Лютого 2023 13:17

ЕКА з партнерами у січні підтримали виконання двох експортних угод на 25,7 млн грн

Банки-партнери Експортно-кредитного агентства розпочали рік доволі активно.

У рамках спільної програми фінансової підтримки української торгової експансії під час війни протягом січня 2023 року було укладено дві нові угоди на загальну суму 3,5 млн грн.

За рахунок позик буде профінансовано виконання двох експортних угод на суму у 25,7 млн гривень. Країна експорту - США. Експортери – з Вінницької та Житомирської областей.

Таким чином, загальна сума підтриманого експорту в рамках портфельного страхування експортних кредитів, яку ЕКА реалізує спільно з Ощадбанком, Укргазбанком, Укрексімбанком, КредоБанком та ПриватБанком, складає вже понад чверть мільярда гривень (286,21 млн грн). Загальна сума потенційно підтриманого експорту в рамках всього продуктового портфеля ЕКА склала 3,2 млрд грн.

Кожна гривня страхової відповідальності ЕКА генерує 13,21 грн валютної експортної виручки.

Найбільш активними користувачами програми є експортери Рівненської, Львівської та Вінницької областей, найбільш популярними країнами для співпраці – Австрія, Польща і Німеччина, а найбільш експортованими товарними групами – електричне обладнання, продукти переробки овочів та вироби з деревини.

Подати заявку на отримання доступного кредиту експортер може на порталі Експортний напрям Дія.Бізнес за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності